Bizony nyűgös tud lenni megszervezni egy ilyen munkát. Keresgélni, nézelődni, majd választani, már ez is problémás. De utána jön még a neheze. Tényleg kijön a megbeszélt időpontra? Biztosan minőségien végzi el az ígért munkát? Odafigyelés, esetleg idegeskedés, annyi egyéb dolga mellet.

Nem lenne egyszerűbb és megnyugtatóbb ha nem kéne ezek miatt aggódnia? Képzelje, hogy könnyedén lebeszéli a munkát és többi már szépen magától lezajlik. Mennyivel egyszerűbb, mint keresni folyamatosan a megoldást.

GARANCIÁT vállalunk!

Minden munkánk minőségére teljeskörű garanciát vállalunk. Mi abban hiszünk, hogy az első az ügyfél. Ha az ügyfél boldog akkor elégedett és ha elégedett akkor ajánlani fog minket. Nem rövidtávban gondolkozunk!

kapcsolatba lépek

Mi a legfontosabb térkövezésnél?

A leges legfontosabb kérdés mindegyik közül, hogy mire lesz használva a letérkövezett terület? Ez az amit elsőkörben mindenképp tisztáznunk ugyanis eszerint fogjuk megtervezni a kivitelezni a következő lépéseket:

1. Tükör készítése:
Kiszedjük a földet, hogy az egy teljesen egyenes tükör sima felületet alkosson.

2. Teherhordó réteg kialakítása:
0-50 vagy 20-50-es murvából hozzuk létre a teherhordó réteg alját.
Erre jön egy réteg 0-20-as murva, majd mind a kettőt 95%-os tömörségűre tömörítjük.

3. Ágyazat lerakása:
A kész teherhordó rétegre jön az ágyazat melyet maximum 2 – 4 cm vastagon, 2-4-es murvából vagy 0-4-es sóderból alakítunk ki.

4. Térkő lerakás:
Ezt követően jöhet csak a térkő lerakása melynek vastagságát a terhelés mérten választjuk ki. Így lehet 6, de akár 8 cm-es is.

5. Fugázás és tömörítés:
A térkövek közt fenmaradt réseket kvarchomokkal feltöljük majd az egészet letömörítjük.

Kik vagyunk?

A Barbalics Kert Kft. indulása valahol 2012 köré tehető, amikor Barbalics István úgy döntött, hogy kertészkedést fog tanulni. Annak ellenére, hogy mindig szerette a zöldet, a növényeket és a kerteket még se nevezhető pálya választása tudatos döntésnek, inkább az élet hozta így. Miután a 3 éves képzés végén majd minden tárgyból jelesre vizsgázott, úgy döntött, hogy ideje vállalkozást indítania. Az elején még csak kisebb fenntartásokat vállalt, majd az évek során nagyobb kertek építésébe kezdett. Mára a Barbalics Kert Kft. főként kertépítésekkel és az ezekből következő építési munkálatokkal foglalkozik. Ügyfelei nagyon szeretik, precizítása, szakértelme és korrektsége miatt. István még mindössze csak 30 éves, de munkái magukért beszélnek.

Referenciák:

Térkövezés ára

Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk adni először tudnunk kell a részleteket. Azonban nagyjából a következőképpen alakulnak:

Tükör kiszedése:
2200 Ft-tól

Murva bedolgozása:
3500 Ft-tól

Burkolat lerakása:
4600 Ft-tól + választott térkő ára

Kapcsolatba lépek

Hol vállaljuk a munka elvégzését?

Budapest és Pest megyében tudunk kimenni elvégezni a munákat.

Mire várna tovább?

Amennyiben térkövezésben gondolkozik vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy átbeszéljük mit szeretne:

Kapcsolatba lépek